Poradna Vredestein Snowtrac 3 165/70 R14 81T

Autor: | Vloženo: 21.03.2012 000 12:59 | Témata: Poradna Vredestein Snowtrac 3 165/70 R14 81T

Pneu M+S

Chtěl bych se zeptat jestli u letních pneu pro offroada nebo SUV s označením M+S je rozdíl použité směsi na pneumatice oproti pneu letní na které toto označení není?

  • Pneumatiky.cz

    Pneumatiky.cz

    29. března 2012

    Dobrý den,

    určitě rozdíl ve směsi mezi letní a pneumatikou s označením M+S bude.
    Pneumatiky letní jsou oproti zimním pneumatikám o něco tvrdší, a směs je také jiná. pokud koupíte pneumatiku bez označení M+S tak je to pneumatika letní, pokud bude mít označení M+S, pneumatiku lze použít i pro zimní provoz, tak bude mít i vlastnosti zimní pneumatiky. Je možné že pneumatiky s označením M+S se Vám mohou rychleji ojet, ale záleží na stavu vozidla a vozovky, na stylu jízdy řidiče apod.

    Přeji pěkný den.

    Martina Čerstvá
    547 425 372
    PNEUMATIKY.CZ

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Zbyněk Holub

      29. března 2012 - Zbyněk Holub

      Děkuji za odpověď.Pneumatiky montuji a prodávám už několik let a měl jsem spor s jedním zákazníkem ,který mi tvrdil že označení M+S je bláto a sníh a to měl pravdu,ale kdyby k tomu nedodal že to je také struktura vzorku pneumatiky s čím já nesouhlasím.
      Údajně to měl potvrzené od výrobce pneu Michelin.Jednalo se o letní pneumatiku Michelin Prim HP EL FSL ,na které je označené M+S stejně jako na zimní ,ale bez vločky.
      Pneumatika je na vozy SUV.Na co jsem mu nedokázal odpovědět je to,jak se na pneumatice označuje směs kromě toho,že se k nápisu M+S přidá vločka jako výhradně pro zimní použití.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.