Nejnovější recenze ze sekce Osobní pneumatiky
Najazdím toho málo, celoročné pneu mi vyhovujú. Mám ich už na druhom aute, v zime držia a v lete nie sú hlučné.
- Kvalitní pneumatiky za rozumnou cenu
- Malé opotřebení
- Dobré jízdní vlastnosti
Kvalitní pneumatiky, za mokra i na sněhu žádný problém. Výměna po šesti sezónách, najeto 60000 km a vzorek ještě 4 mm
tiché velký nájezd
Zboží přišlo včas a v pořádku.
- Na sněhu drží dobře
Používám dlouhodobě. Minulou sezónu jsem zkusil značku Nokian a byl jsem zklamán. Nedržely na sněhu tak dobře a rychleji se opotřebovaly. Vrátil jsem se zpět ke Continentalu.
Nízká spotřeba paliva odpovídá štítku A
- Velmi dobrý produkt na který se již několik let mohu spolehnout,vřele doporučuji
- Nabízená cena odpovídala kvalitě
- Zboží přesně podle nabízených foto
- Žádná
- Vynikající jízdní vlastnosti na všech površích (sucho,mokro, sníh, led)
- Dlouhý kilometrový nájezd
- Tiché
První zkušenost s celoročními pneumatikami. Nic jsem od nich nečekal,koupil jsem je jen proto, že byly obuty na discích,které jsem chtěl. Krátce po zakoupení jsem je jel testovat do zasněžených Beskyd (Dušná) a neuvěřitelně mě překvapil jejich záběr na sněhu,v podstatě skoro srovnatelný se zimními pneumatikami (Continental). Vynikající jsou rovněž na mokru. Na VW Up! najely 70tis km a ještě nebyly sjeté a to jezdím i dveřmi napřed. Škoda jen, že nejsou levnější.
- dobrá cena a to co jsem chtěl
- Nejsou hlučné.
- Mám je obuté jen týden.
mám najeto cca 80 tis(něco na zimních) a ještě je pár desetin vzorku nad kontrolním bodem
zatím nevyzkoušeno
- skvělá kvalita, kupuji podle testů ve Světě motorů
- O trochu těžší než předchozí Conti premium Contact 5
Barum Bravuris 5HM 195/65 R15 91T
Přidáno: 31. října 2024
(naposledy upraveno 31. října 2024)
Zakoupeno v Pneumatiky.cz
- dobre recenze
- Velká spokojenost
- Uvidíme zda vydrží,to co slibovali v obchodě
- Zítra budeme přesouvat,tak uvidíme,zda sedí
Zboží přišlo ve velmi dobrém stavu, krásně zabalené a v podstatě v takovém stavu jaký jsme očekávali..
- V,hodna cena za odpovidajici kvalitu
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »