Poradna Pirelli Cinturato P6 195/50 R15 82V

Autor: Anonym | Vloženo: 17.06.2012 000 02:36 | Témata: Poradna Pirelli Cinturato P6 195/50 R15 82V

Anonym

Kilometrový náběh?

Mohl by mi prosím někdo sdělit, jaký má tato pneumatika přibližný kilometrový náběh? Nerad bych koupil pneumatiky, které bych mohl po 15 000 km měnit. Předem děkuji za odpověď.

  • Pneumatiky.cz

    Pneumatiky.cz

    26. června 2012

    Dobrý den,

    bohužel tuto informaci Vám nejsme schopni poskytnout. Na kilometrové proběhu zavísí několik faktorů a to: jaký je styl jízdy, v jaké stavu je vozovka a vozidlo adt. někomu může pneumatika vydržet kráce a někdo na nich ujede více sezón. Ale Vámi vybrana pneumatika disponuje vyšší kilometrovým výkonem, spadá mezi pneumatiky vyšší třídy. Pokud potřebujete pneumatiku tvrdší s vyšším kilometrovým výkonem, tak to doporučuji Continental nebo Michelin. Pneumatika Pirelli má oproti Michelinu a Continentalu měkčí směs a o něco rychleji se Vám ojede.

    velice rádi Vám s výběrem pneumatik pomůžeme, proto nás neváhejte kontaktovat na zákaznické oddělení 547 425 372.

    Přeji pěkný den.

    Martina Čerstvá

    PNEUMATIKY.CZ

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      28. června 2012 - Anonymní uživatel

      Já jsem právě měření kilometrového proběhu viděl v testu ADAC, každopádně chápu, že pokud přesně tato guma v testu není, tak neni jak to zjistit. Každopádně děkuji za informaci, že Pirelli mají měkčí směs. Myslíte, že byste mi mohla doporučit nějaké konkrétní pneumatiky Continental? Já se kromě Pirelli rozmýšlím taky nad Continental PremiumContact 5 a EcoContact 5. Je mezi nimi nějaký velký rozdíl v ovladatelnosti na mokru? Mě docela láká ta EcoContact, ale bojím se, aby neměla výrazněji horší ovladatelnost než PremiumContact 5.

      Předem děkuji za odpověď.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.