Poradna Marangoni Meteo HP 205/55 R16 94H

Autor: | Vloženo: 02.12.2012 000 14:37 | Témata: Poradna Marangoni Meteo HP 205/55 R16 94H

Marangoni

Dílenské zpracování pneumatiky vypadá spiše na nějaký celoprotektor, doufám, že tomu tak není. Chybí i pruhy po obvodu dezénu, čož protektory také nemívají.

  • 2. prosince 2012 - Oficiální zástupce obchodu Autodíly online

    Dobrý den,
    Marangoni jsou na svou cenu velmi kvalitní pneu. Obzvláště ty zimní. Skutečně to nejsou protektory, ale normální pneumatiky vyrobené v Itálii.

    Sám jsem si pořizoval 2 letní a 2 zimní... s těmi letními nevím, na vodě moc nedrží, ale ty zimní drží na sněhu, vodě, ledu... prostě na všem a naprosto perfektně. Pokud si nehodláte kupovat Continentály za 3 tisíce a výš, jsou zimní Marangoni dobrá volba.

    Kupte u nás za 1539 Kč: http://a-on.cz/-cCK

    Zdeněk Kopš, Autodíly online
    http://www.autodily-online.cz/
    GSM: +420 722 534 802

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Franta

      3. prosince 2012 - Franta

      Děkuji za odpověď, jen se zeptám, poslední dobou sleduji, že se pneumatiky nakupují, nebo prodávají po párech a ne v sadách 4 kusů, sada jetých se dá sehnat je těžko. Nějaký národní sport, který mi unikl? Děkuji, hezký večer.


    • Autodíly online

      3. prosince 2012 - Oficiální zástupce obchodu Autodíly online

      Mě připadá, že nový národní sport je nakupování čínských velmi nekvalitních pneu jen aby se ušetřilo. Případně zakoupení jen dvou a na zadní nápravě se nechávají velmi staré nebo dokonce letní pneu. Ale že je stejně důležité mít kvaltní pneu vzadu i vpředu lidé už asi nechápou... Nebo si kupují celoroční a čekají od toho zázraky. Já skutečně některé lidi nechápu a v jejich zájmu jsem přestal prodávat čínské šunty a pneu starší 12 měsíců...

      Někteří Vám možná budou čínské pneu chválit - pro mě je to jasné, dají se koupit tak neuvěřitelně levně, že i v prodeji jsou úžasné levné a vzorek mají dobrý - okopírovaný od kvalitních pneu. Jenže že mají špatnou směs, o tom už nikdo nemluví. Mnoho lidí to vůbec nestestuje... ale na vodě ani ledu to zkrátka nedrží...


    • Autodíly online

      4. prosince 2012 - Oficiální zástupce obchodu Autodíly online

      Ještě vysvětlím, proč jsem si kupoval jen 2 zimní Marangoni - jako bych kázal víno a pil vodu. Není tomu tak, na zadní nápravě mám jen prakticky nejeté loňské Barum Polaris, co jsem kupoval takřka na jaře. Ale abych řekl pravdu, krom značky Continental jsem v těch zimních gumách nejvíc spokojen se značkou Marangoni, jsou lepší než zmíněný Barum Polaris. A letní bych pořídil Goodyear nebo Falken, ačkoli zkušenosti se mohou lišit.


    • Franta

      4. prosince 2012 - Franta


      Nevím, že pneu MARANGONI jsou z Číny, pro mne novinka......


    • Autodíly online

      4. prosince 2012 - Oficiální zástupce obchodu Autodíly online

      Nikdo tu také netvrdí, že z Číny jsou. Jsou z Itálie, jak jsem psal hend na začátku, o čínských pneu jsem psal obecně, bez toho abych zmínil jakoukoli značku původem z ČLR.


  • Pneumatiky.cz

    Pneumatiky.cz

    3. prosince 2012

    Dobrý den,

    pneumatiky Marangoni jsou od italského výrobce a nejedná se protektory, jsou to pneumatiky nové.

    Pneumatiky 205/55 R16 Marangoni Mateo HP najdete zde:
    http://www.pneumatiky.cz...


    Přeji pěkný den.

    Martina Čerstvá
    547 425 372
    www.pneumatiky.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (4)
    • Franta

      5. prosince 2012 - Franta

      Jen nechápu toto:Marangoni V roce 1959 založil Mario Marangoni v italském Roveretu firmu na výrobu protektorovaných pneumatik. V této oblasti patří firma dodnes mezi světovou špičku. V roce 1990 začal s výrobou pneumatik Marangoni, kde dnes patří mezi Top 50 světových výrobců.Společnost Marangoni svým výrobním programem uspokojí velkou skupinu uživatelů, od náročných řidičů hledajících nekompromisní jízdní vlastnosti a italský design až po fanoušky vozů 4×4 a SUV.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.