Nejlevnější nabídky (19)
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
- ješte jsem ani jednou nedostal smyk ani skluz
- trochu se snižuje rychlost a zvyšuje spotřeba, ale to je pochopitelné, jsou trochu hlučnější, což ale nijak neruší v rodinou vyprodukovaném hluku uvnitř auta
, zakoupeno v MyTyre.cz
Doporučuje produkt
určitě je doporučuji ostatním řidičům!
Parametry produktu
Popis produktu
Moderní směs a technologie běhounu navržena pro dodávkové vozy zaručuje lepší jízdu, brzdění, zrychlování a odezvu při řízení při nízkých teplotách, na sněhu a ledu.
Bridgestone Blizzak LM32C má vzorek dezénu s lamelami a síťovými drážkami, který poskytuje zvýšený počet hranolů, které mohou působit proti sněhu a ledu.
To zlepšuje trakci a brzdný výkon na zasněžených nebo zledovatělých silnicích.
Lamely jsou řezy v dezénu, které pomáhají zvýšit plochu pneumatiky v kontaktu se silnicí. V případě Bridgestone Blizzak LM32C jsou lamely navrženy tak, aby poskytovaly lepší přilnavost a ovládání na kluzkém povrchu.
Tato speciální směs gumy obsahuje mikroskopické vaky, které pomáhají zlepšit trakci na ledových površích a snižují riziko prokluzování na ledu.
Dezén pneumatiky je navržen s důrazem na odvodnění vody a taveného sněhu z povrchu pneumatiky, což snižuje riziko aquaplaningu a zlepšuje jízdní vlastnosti na mokrých silnicích.
Bridgestone Blizzak LM32C je vybaven speciální konstrukcí a směsí, která zajišťuje dostatečnou nosnost a odolnost pro nákladní a dodávková vozidla.
Pneumatika byla navržena tak, aby minimalizovala silniční hluk a poskytovala klidnější jízdní zážitek.
Dokumenty
- Energetický štítek 2021 - Bridgestone Blizzak LM32 215/60 R16 103T.pdf
- Informační list 2021 - Bridgestone Blizzak LM32 215/60 R16 103T.pdf
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- ješte jsem ani jednou nedostal smyk ani skluz
, zakoupeno v MyTyre.cz
Doporučuje produkt
určitě je doporučuji ostatním řidičům!