Kleber Krisalp HP2 195/65 R15 91T
Osobní zimní pneumatika - Pneumatika osobní zimní 15 palců - Kleber - zimní - 195 - 65 - R15 - 91 - T (190 km/h) Zimní pneumatika Kleber Krisalp HP2 195/65 R15 T91. KRISALP HP2 je určená pro městské, kompaktní i cestovní sedany a přináší Vám maximálně bezstarostnou jízdu ve všech zimních... více »
od 1 139 Kč
- Pozitivní (29) |
- Kritické (2) |
- Odborné (4) |
- Video (1)
- mohu jen doporučit , letos jsem koupil svou 4 sadu těchto gum , mají skvělé vlastnosti , možná proto že je sjedu za dvě zimy , ale asi bych nikdy neměnil . Jo a koukněte na http://www.pneunet.cz/ , zde jsou zaručeně nejlevnější a doprava zdarma
vynikající gumy !!!!!!!
- Výtečná kvalita za velmi dobrou cenu
- v nezávislé internetové recenzi jsem se dočetl, že se gumy chovají poněkud hůře na mokrém povrchu. Já to potvrdit nemohu, za mokra jezdním velmi opatrně. Býval bych chtěl, aby jejich vlastnosti trvaly navěky, ale fakt je, že po sedmi letech už byly natolik tvrdé (při ještě solidním vzorku), že klouzaly víc než se na zimní gumy sluší. Ale to je samozřejmě normální.
Výtečná kvalita za velmi dobrou cenu. Mám je na dvou svých autech, na obou podruhé za sebou. Nemám důvod měnit je za jiné - to by mě musel někdo přesvědčit, že výrazně ušetřím a výrazně se nezhorší kvalita.
- Na těchto pneu jsem spokojen již najel pár desítek tisíc km
- Cena a vlastní zkušenost.
Přesto že jsou jistě i lepší zimní pneu, tak na těchto jsem již jezdil a byl jsem spokojen. Porovnám-li s jinými cenu, tak na moje každodenní ježdění do práce a zpět je to ideální volba.
Recenze zimní pneumatiky - výběr zimního pneu pro osobní auto
Jedním ze základních pravidel pro bezpečnou jízdu je použití správných pneumatik u vašeho osobního auta a v zimním období toto tvrzení platí dvojnásobně...
Celá recenze na auto-moto.nej-rec...Test zimních pneumatik ADAC.de
ADAC test zimních pneumatik 2011. Nejlepší známka v míře opotřebení. Mírné nedostatky na mokru.
Celá recenze na www.adac.dePřidáno: 23. září 2011
AutemBezpečně.cz - Velký srovnávací test zimních pneumatik ADAC 2011: barumky mají lehké problémy na mokru
Pneumatika, která je perfektní s jedním rozměrem, nemusí být stejně dobrá, jakmile dostane jinou velikost. A celoroční pláště jsou horší než vyloženě zimní. K těmto závěrům dospěl velký test zimních pneumatik, který na sklonku léta připravil autoklub ADAC.
Celá recenze na www.autembezpecne.cz100%
- Zatím 1000 km. Spokojenost. Na suchu drží a nejsou hlučné Octavia. Na břečce ve 100 km/h drží stopu ,nepozoroval jsem žádnou změnu při změně povrchu na téměř mokro.Na sněhu drží .
Už v pneuservisu mě oznámili,že jsem nakoupil správně (koupeno jinde). Zatím to odpovídá.
Kleber Krisalp HP2 - Pneumatiky.cz
Více informací a naši nabídku pneumatik Kleber Krisalp HP2 naleznete na: http://www.pneumatiky.cz...
Přidáno: 23. září 2010
AutemBezpečně.cz - Test zimních pneumatik 2010: propadáky z Číny a půltucet nejlepších
Šest z celkem 28 testovaných pneumatik získalo čtyři hvězdičky a právě mezi nimi je nejlepší vybírat při nákupu nové sady zimního obutí. Společný test autoklubů Rakouska, Německa a Švýcarska odhalil mezi srovnávanými pneumatikami tři propadáky. Mají společný původ, pocházejí z čínských továren. A jsou nebezpečné.
Celá recenze na www.autembezpecne.czZobrazuji 1 - 35 ze 35 recenzí