Goodyear Ultra Grip 7+ 195/65 R15 91T
GoodYear - zimní - 195 - 65 - R15 - T (190 km/h) - 91
Offroad pneu GOODYEAR ULTRA GRIP 7+ je revoluční zimní pneumatika s křemičitou směsí. Šípovitý profil efektivně vytlačuje sníh a sněhovou břečku a v kombinaci s 3D BIS bloky...více »
Jak hodnotíte produkt?
Recenze Goodyear Ultra Grip 7+ 195/65 R15 91T
Přidáno: 25. ledna 2010
Petr
Přidáno: 19. ledna 2010
Přidáno: 19. ledna 2010
majo
nové gumy budú asymetrické a určite sa vyhnem testom gúm, nie sú pravdivé. voliť budem medzi japonskou a korejskou kvalitou, nemecké pneu mi nesmie skončiť na aute (proste kvalita tam nie je, bohužial).Pro:
- dobrý záber na snehu, dobrá smerová stabilita
Proti:
- trpí komfort jazdy, guma je hlučná a vo vyšších rýchlostiach nestabilná
Přidáno: 6. ledna 2010
Alan
Nechal jsem se zblbnout testy(naposledy)Proti:
- Ve větším rozměru je dle mě nefunkční,testy jsou,ale nenechte se vodit za nos.Mám je po Nokianech a je to nebe a dudy,Nokian je jednička v přilnavosti,cena dobrá a valivý odpor horší,ale radši víc benzinu než-li auto ve škarpě.
Přidáno: 2. ledna 2010
Anonym
Super guma za super cenu, lepší obutí na zimu jsem nikdy neměl, úžasně tichá a perfektně drží na jakémkoliv povrchu. Mám ji na Octavii II, 1,9 TDI. Mohu vřele doporučit!Pro:
- Super guma za super cenu, lepší obutí na zimu jsem nikdy neměl, úžasně tichá a perfektně drží na jakémkoliv povrchu. Mám ji na Octavii II, 1,9 TDI. Mohu vřele doporučit!
Přidáno: 19. prosince 2009
Přidáno: 11. prosince 2009 (naposledy upraveno 11. prosince 2009)
Pavel
Přidáno: 30. září 2009
Test zimních pneumatik ADAC.de
ADAC test zimních pneumatik 2008: Dobrá přilnavost a atraktivní cena. To jsou hlavní kritéria pro nákup pneumatik. Ale opravdu úsporné pneumatiky jsou nejen levné při koupi, ale také šetří drahé palivo díky nízkému valivému odporu. Tato pneumatika obdržela známku "Zvláště doporučujeme". Celá recenze na www1.adac.dePřidáno: 20. září 2009
dovoluji si říct, že toto je snad nejlepší zimní pneumatika. na UG 7+ jezdím už 2 sezony, a zatím jsem nenašla konkurenci. bydlím daleko od centra města, kde se v zimě dostane pluh pouze 2x denně. zatím nesklamaly. ani rozbředlý sníh není pro tyto pneumatiky problém. vzorek perfektně odvádí vodu. a taky se tyto pneu umístily na 1. nebo druhém místě německé testovací firmy, což už taky o něčem vypovídá. chování na ledu je taky dobré...ono řekněme si, která pneu bez kovových hrotů se chová na ledu klidně?Pro:
- vzorek perfektně odvádí vodu
- pneu jsou ze speciální gumy
- výborné výsledky v testech
Proti:
- obtížnější dostupnost
Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí
Můžete koupit ve 7 slovenských obchodech: Goodyear Ultra Grip 7 Plus 195/65 R15 91T