Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Goodyear Ultra Grip 7+ 195/65 R15 91T

GoodYear - zimní - 195 - 65 - R15 - T (190 km/h) - 91

Offroad pneu GOODYEAR ULTRA GRIP 7+ je revoluční zimní pneumatika s křemičitou směsí. Šípovitý profil efektivně vytlačuje sníh a sněhovou břečku a v kombinaci s 3D BIS bloky...více »

Jak hodnotíte produkt?

Recenze Goodyear Ultra Grip 7+ 195/65 R15 91T

Přidáno: 25. ledna 2010

Petr

Petr

Tyhlety gumy mě vždycky podržely a v místech, kde měli ostatní velké problémy, jsem já projel bez ztráty kytičky.

Pro:

• Perfektní jízdní vlastnosti

Proti:

• O 1 litr na 100 km větší spotřeba oproti letním gumám.

Přidáno: 19. ledna 2010

Ověřený zákazník NejlevnějšíPNEU.cz

Produkt zakoupen v
NejlevnějšíPNEU.cz

dobre recenze na netu

Pro:

• značkové pneu
  • dobrý zaběr

Proti:

• 50 g zavaží na jedné pneu disk O.K.
  • Ano
  • Ne (3)

Přidáno: 19. ledna 2010

majo

majo

nové gumy budú asymetrické a určite sa vyhnem testom gúm, nie sú pravdivé. voliť budem medzi japonskou a korejskou kvalitou, nemecké pneu mi nesmie skončiť na aute (proste kvalita tam nie je, bohužial).

Pro:

• dobrý záber na snehu, dobrá smerová stabilita

Proti:

• trpí komfort jazdy, guma je hlučná a vo vyšších rýchlostiach nestabilná
  • Ano

Přidáno: 6. ledna 2010

Alan

Alan

Nechal jsem se zblbnout testy(naposledy)

Proti:

• Ve větším rozměru je dle mě nefunkční,testy jsou,ale nenechte se vodit za nos.Mám je po Nokianech a je to nebe a dudy,Nokian je jednička v přilnavosti,cena dobrá a valivý odpor horší,ale radši víc benzinu než-li auto ve škarpě.
  • Ano (3)
  • Ne (5)

Přidáno: 2. ledna 2010

Anonym

Pro:

• Super guma za super cenu, lepší obutí na zimu jsem nikdy neměl, úžasně tichá a perfektně drží na jakémkoliv povrchu. Mám ji na Octavii II, 1,9 TDI. Mohu vřele doporučit!
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (1)

Přidáno: 19. prosince 2009

Ověřený zákazník AXA Pneu

Jiří Falta

Produkt zakoupen v
AXA Pneu

Velice kvalitní výrobek za přijatelnou cenu.

Pro:

• Přijatelná cena,jsou tiché,bezva záběr.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)
  • Ne (1)

Přidáno: 11. prosince 2009 (naposledy upraveno 11. prosince 2009)

Pavel

Pavel

prostě super, jiné bych už nekupoval

Pro:

• jízda na ledu,sněhu,blátě,vodě,břečce jezdím celoročně

• vyšší cena

Přidáno: 30. září 2009

Test zimních pneumatik ADAC.de

ADAC test zimních pneumatik 2008: Dobrá přilnavost a atraktivní cena. To jsou hlavní kritéria pro nákup pneumatik. Ale opravdu úsporné pneumatiky jsou nejen levné při koupi, ale také šetří drahé palivo díky nízkému valivému odporu. Tato pneumatika obdržela známku "Zvláště doporučujeme". Celá recenze na www1.adac.de
  • Ano (16)
  • Ne (5)

Přidáno: 20. září 2009

expert

endik4

dovoluji si říct, že toto je snad nejlepší zimní pneumatika. na UG 7+ jezdím už 2 sezony, a zatím jsem nenašla konkurenci. bydlím daleko od centra města, kde se v zimě dostane pluh pouze 2x denně. zatím nesklamaly. ani rozbředlý sníh není pro tyto pneumatiky problém. vzorek perfektně odvádí vodu. a taky se tyto pneu umístily na 1. nebo druhém místě německé testovací firmy, což už taky o něčem vypovídá. chování na ledu je taky dobré...ono řekněme si, která pneu bez kovových hrotů se chová na ledu klidně?

Pro:

• vzorek perfektně odvádí vodu
  • pneu jsou ze speciální gumy
  • výborné výsledky v testech

• obtížnější dostupnost
  • Ano (24)
  • Ne (11)

Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí

Můžete koupit ve 7 slovenských obchodech: Goodyear Ultra Grip 7 Plus 195/65 R15 91T