Firestone Winterhawk 2 195/65 R15 91T
Osobní zimní pneumatika - Pneumatika osobní zimní 15 palců - Firestone - zimní - 195 - 65 - R15 - 91 - T (190 km/h) Pneu Firestone Winterhawk 2 se vyrábí v koncernu Bridgestone, winterhawk vám nabízí velice dobrou trakci jak na ledu tak na sněhu. Obsahuje plnivo siliku, která zaručuje... více »
od 1 090 Kč
- Kritické (2) |
- Odborné (0) |
- Video (1)
Firestone Winterhawk 2 EVO - Pneumatiky.cz
Více informací a naši nabídku pneumatik Firestone Winterhawk 2 EVO naleznete na: http://www.pneumatiky.cz...
- Vozidlo perfektně sedí na vozovce.
- Vedení vozidla na nerovné vozovce.
- Dobré brzdné vlastnosti.
- --
Dobrá zimní pneu jak vlastnostmi tak cenou.
Směle doporučuji všem.
Pneumatiky jsem namontoval na vozidlo Peugeot 607 loni. Jízda byla nesrovnatelně
bezpečnější, klidnější než na pneu, které firma
peugeot dodává originálně na vozidlo.
- Velmi dobrá cena, velmi tichý provoz ( jako letní pneu ), valivý odpor nižší než u letní pneu Continental 185/65/15, nemám možnost posoudit životnost, málo najetých km.
Jízdní vlastnosti nemám možnost srovnat s jinými výrobky ( montoval jsem na nový vůz ), nicméně vozidlo na sněhu má velmi dobrý záběr při akceleraci a také při brždění funguje jako na kvalitních zimních pneu.
- Měl jsem předchozí model zimní Firestone a očekávám i od EVO2 že mě nenechá také na sněhu ve štychu. Solidní cena za solidní zimní gumu pro normální použití.
- Ještě nevím, zatím počasí neumožnilo otestovat pořádně na sněhu a břečce... Hlučnost vcelku nízká (asfalt suchý a mokrý)
Jezdím denně v létě, v zimě a vracím se na zimu k Firestone po ne zcela dobrých zkušenostech s Barum Polaris, myslím že v této cenové hladině mě zaujal ještě Kleber Krisalp, ale ten na silnici víc hučí (:o( Uvidím co Fireatone opravdu zvládne, na to je ještě nyní v říjnu brzo.
- - skvela cena, hlavne v obchode Pneu Peterka
- - horsi prilnavost na snehu, pro tento model,od cehoz se odviji cena
- lepe mit vyrobek z Anglie, ktery na ucinnost 70%, nez kraviny typu Goodride z Ciny za stejnou cenu a ucinnost na bodu mrazu :-)
- preji mnoho stastnych kilometru s touto gumou a DOPORUCUJI :-)
Zobrazuji 1 - 40 ze 40 recenzí