Barum Polaris 3 165/70 R14 81T
Osobní zimní pneumatika - Pneumatika osobní zimní 14 palců - Barum - zimní - 165 - 70 - R14 - 81 - T (190 km/h) Zimní pneumatika Polaris 3 je nástupcem modelu pneumatiky Barum Polaris 2. Tato zimní pneumatika je určena pro nejvíce používaná vozidla v celé Evropě a vyniká zejména výborným... více »
od 931 Kč
- Kritické (8) |
- Odborné (3) |
- Video (0)
Vítěz ProduktRoku 2011
Vítěz soutěže ProduktRoku 2011, která vyhlašuje nejpopulárnější produkty podle preferencí spotřebitelů.
Celá recenze na www.produktroku.cz
Anonym
Přidáno: 7. prosince 2011
- Velmi špatné na mokru, zcela nepoužitelné na ledu, průměrné při vyšších teplotách na suchu. Na mokru při rozjezdu i nové pneu velmi ochotně prokluzuje, na namrzlé silnici mě týden jeté pneu nechalo při ani ne 35km/h ve štychu a ve velmi mírné zatáčce jelo stále rovně - do stromu.
- Na druhém autě mám Fulda Kristall Montero 3 a ty jsou za srovnatelnou cenu kvalitativně o několik řádů výš, nepřekonatelné zejména na namrzlé silnici a uježděném sněhu.
Nedoporučuji ke koupi. Dle mých zkušeností si uspokojivě poradí pouze s nenamrzlým sněhem. Vše ostatní - sucho a teplo, námraza a mokro - podprůměrné. Při techto situacích je boční vedení i prudší změny rychlosti o strach.
Josef Čmuchálek
Přidáno: 2. listopadu 2011
(Upraveno 2. listopadu 2011)
Zakoupeno v LEVNEpneumatiky.cz
David
Přidáno: 18. října 2011
- Na Barum Polaris 2 jsem najel skoro 50000 km, a to celoročně. Třikrát se podívali do Itálie v létě. Výborná pneu v poměru k ceně.
- Trochu hlučnější, ale opravdu jen trochu.
Původně jsem jí zkusil ze zvědavosti, ale teď to Barum Polaris 3 jistí.
- Nákup kvůli dobrému hodnocení v testech
- Dobrá cena
- Zatím nemohu hodnotit, na starším typu jsem najel v zimě mnoho kilometrů, velká spokojenost
Jezdil jsem na typu Barum Polaris 2, nový typ má být lepší, což dokazují testy.
Nemohu hodnotit, zatím necelých najeto 1 500 km.